Tentoonstellingen & Evenementen

Tentoonstellingen en andere evenementen worden vaak georganiseerd in tijdelijke onderkomens zoals feesttenten, of multifunctionele gebouwen. Deze onderkomens worden vaak erg warm door de warmte die de bezoekers, apparatuur en de zomerse zon produceren. Dit resulteert vaak in ondragelijk hoge temperaturen en een slechte ervaring voor de genodigden, gasten of feestgangers. Dit is echter absoluut niet nodig en gemakkelijk te voorkomen door het inhuren van mobiele airco units.

Onze Expertise

Onze Expertise

Tentoonstellingen, evenementen en feesten worden vaak georganiseerd in ruimtes waarin geen of weinig koeling of verwarming apparatuur beschikbaar is. Feesttenten en andere verplaatsbare ruimtes worden eveneens vaak gebruikt, evenals loodsen, buurthuizen en gemeentehuizen. Deze locaties beschikken vaak over een ontoereikend klimaatbeheersingssysteem, met name wanneer er meer bezoekers en feestvierders dan gebruikelijk aanwezig zijn. Andrews Sykes levert al jarenlang advies en uiterst moderne apparatuur voor de evenementen sector. Ongeacht uw locatie, soort evenement of het aantal deelnemers, we weten zeker dat wij al eerder een oplossing voor een soortgelijk evenement hebben bedacht. We zijn ervan overtuigd dat onze ongeëvenaarde ervaring, grote assortiment en bewezen snelle levering van diensten en producten tegen concurrerende prijzen, ervoor zorgen dat u er goed aan doet één van onze adviseurs bij u op locatie uit te nodigen voor een advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Tentoonstellingen

Tentoonstellingen

Goede tentoonstellingen hebben ook een goede klimaatbeheersing nodig. U zorgt voor de expositie; Andrews Sykes kan zorg dragen voor de omgeving. Het organiseren van een succesvolle tentoonstelling of ruilbeurs kan zeer lastig zijn. Exposanten moeten worden georganiseerd, producten moeten worden gepositioneerd en bezoekers moeten worden verwelkomd. Het laatste waar u aan wilt denken is of de temperatuur te hoog of te laag zal zijn. Desondanks kan de ervaring van bezoekers eenvoudig worden verpest door oncomfortabele omstandigheden. En indien zij het de eerste keer bij uw evenement niet naar hun zin hadden, is er een grote kans dat zij een volgende keer niet meer terug zullen keren.

Er is gelukkig een eenvoudige manier om er voor te zorgen dat uw bezoekers en exposanten positief blijven over uw tentoonstelling. U kunt te allen tijde vertrouwen op onze krachtige en discrete tijdelijke mobiele airconditioner verhuur units. Van kleinschalige lokale evenementen tot aan grote tentoonstellingen in meerdere hallen en van een enkele mobiele airco tot grote chiller en air handler installaties; wij hebben altijd de juiste apparatuur tegen de juiste prijs voor u in huis. Bel ons dus nu zodat uw tentoonstelling kan worden georganiseerd in een perfecte ambiance.

Evenementen en Feesten

Evenementen en Feesten

Om een feest of evenement spectaculair en onvergetelijk te maken dient u rekening te houden met een groot aantal factoren. De positieve effecten van het uitkiezen van een geschikte locatie, een strakke planning en een goede gastenlijst kunnen allemaal ongedaan geraken wanneer de gasten in ondraaglijke temperaturen zullen moeten vertoeven. Dat is de reden dat dit punt vaak bovenaan de agenda staat van evenementenplanners en –organisatoren. Onze airconditioning verhuurexperts adviseren u graag over het aantal, de locatie en het type mobiele airconditioners, ventilatoren en air handlers, uit ons uitgebreide huurassortiment. Onze apparatuur is stil in gebruik en zeer milieuvriendelijk. Wanneer u een onvergetelijke dag wilt organiseren voor uw gasten, is onze apparatuur uitermate geschikt om u daarbij te helpen. Maar ook verwarming kunt u bij ons inhuren, voor het geval het juist koud is buiten. Ook in de verwarming verhuurindustrie zijn wij al jarenlang dé specialist. Ook dit is weer een reden om te kiezen voor Andrews Sykes.

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010