Overheidsinstellingen

Diensten van de publieke sector hebben nood aan de beste producten, de meest professionele service en waar voor hun geld. Bij Andrews Sykes begrijpen wij de druk die dit met zich meebrengt. Dus of u nou een airconditioner nodig heeft voor een school, kantoor of andere overheidsinstelling, wij hebben altijd de juiste apparatuur en een ruime expertise in huis.

Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

We werken nauw samen met lokale en centrale overheden, alsmede met andere onderdelen van de publieke sector. Zij hebben de beschikking over ons grote verhuurassortiment en goede service, zowel lokaal als nationaal. De behoefte aan extra koeling ontstaat vaak snel en plotseling wanneer de vaste installatie uitvalt. Ons landelijke depot netwerk zorgt ervoor dat wij onze machines altijd binnen enkele uren bij u kunnen leveren en installeren. Dit geldt zowel voor onze airco’s, air handlers, ventilatoren als chiller verhuur units.

Publieke Gebouwen

Publieke Gebouwen

De grote diversiteit aan toepassingen in de publieke sector zorgt ervoor dat leveranciers flexibel en innovatief moeten zijn om in alle toepassingen aan alle voorwaarden te kunnen voldoen. Ze moeten daarmee aan kunnen tonen geschikt te zijn voor het kunnen verlenen van diensten aan de publieke sector. De airconditioners van Andrews Sykes worden al jarenlang ingezet in specialistische koeling toepassingen. Ongeacht wat uw probleem is, wij hebben iets soortgelijks al eerder opgelost en kunnen het ook voor u oplossen. Ons team van monteurs en adviseurs staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen wanneer de vaste airco installatie het onverhoopt begeeft of wanneer de capaciteit van de bestaande installatie onvoldoende blijkt. Dit geldt zowel voor spoedgevallen als voor vooraf gepland onderhoud.

Wij begrijpen dat de diversiteit van de publieke sector – van publieke gebouwen en kantoren tot en met sportaccommodaties en bibliotheken – een grote variatie aan airconditioning en verwarming uitdagingen met zich meebrengt. We weten dat veel van deze faciliteiten ten alle tijden beschikbaar moeten blijven voor het publiek, dus dat snelle oplossingen en mobiele units van essentieel belang zijn. Daarom beschikken wij over de grootste huurvloot van airconditioners, ventilatoren, verdamper koelers, chillers en air handlers van heel Europa. Dus wanneer u ons belt, kunnen wij u snel een mobiele airco leveren, tegen concurrerende prijzen.

Milieu

Milieu

In de gehele publieke sector zijn er strike regels opgesteld en maatregelen opgenomen omtrent kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en gezondheid. De mobiele airconditioning verhuurunits van Andrews Sykes zijn speciaal ontworpen voor toepassingen in de publieke sector. Ons grote assortiment is betrouwbaar, eenvoudig in gebruik, fluisterstil in gebruik en heeft een stijlvol design.

Wij leveren u altijd de meest milieuvriendelijke oplossingen. Al onze units zijn CFC-vrij en onze moeite inzake duurzaamheid is beloond met de IS0 9002 en ISO 14001 certificaten, de standaarden voor kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Omdat veiligheid van groot belang is in de publieke sector, bieden wij een gratis advies op locatie en een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij gedetailleerd de door ons voorgestelde opstelling voor u beschrijven.

Wanneer u in zee gaat met Andrews Sykes, bent u verzekerd van de best mogelijke oplossing op het gebied van airco verhuur.

Airconditioning Projecten

Andrews Sykes houdt passagiers koel op luchthaven

Andrews Sykes houdt passagiers koel op luchthaven

Luchthavens beschikken gewoonlijk over hun eigen airconditioning systemen, maar deze volstaan niet altijd om alle plaatsen voldoende te koelen. Zulke systemen uitbreiden is niet altijd mogelijk en kan zowel hoge kosten als intensieve arbeid met zich meebrengen. Voor een drukke plaats zoals een airport is geen enkel moment gepast om dergelijke uitbreidingen uit te voeren. ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010