Energiecentrales en olieraffinaderijen

Al meer dan 50 jaren verhuren wij ontvochtigers en verwarmingsapparatuur aan energiecentrales en raffinaderijen. Onze ruime ervaring in deze sector garandeert effectieve oplossingen voor elk mogelijk probleem. Een groot huur assortiment, uitstekende service en concurrerende prijzen: wij helpen u met het ontvochtigen van uw ruimtes. Een telefoontje naar 0800 15010 is genoeg om doorverbonden te worden met één van onze ontvochtiging verhuur specialisten.

Onze Expertise

Onze Expertise

Andrews Sykes is dé specialist op het gebied van bouwdroger verhuur en adsorptiedroger verhuur. Door onze ruime ervaring in deze sector garanderen wij effectieve oplossingen voor elk mogelijk probleem ongeacht de grootte van het project.

Wij hebben in het verleden een grote diversiteit aan oplossingen verstrekt aan een grote verscheidenheid van elektriciteitscentrales, industriële verwerkingsbedrijven en olieraffinaderijen. Onze adviseurs zijn in staat om ontvochtiging verhuur pakketten te adviseren en te implementeren voor elke toepassing. Of het nu een stand-alone unit is of een geavanceerd systeem voor industriële doeleinden. Tijdens de huur periode zorgen wij voor de installatie, het onderhoud en dat eventuele problemen worden direct verholpen.

Wij bieden onze klanten de efficiëntste methode voor het beheersen van de luchtvochtigheid. Door onze ervaring begrijpen wij heel goed het belang van het onder controle houden van de vochtbalans. Dit is ook de reden dat energiecentrales ons zo goed weten te vinden en wij vaak het eerste aanspreekpunt zijn bij vochtproblemen.

Als één van de grootste verhuur organisaties van België garanderen wij de allerbeste apparatuur en service. Andrews Sykes levert de apparatuur razendsnel door het hele land en wij bieden onze klanten extra service middels een gratis deskundig advies op locatie door onze technici. Daardoor krijgt u een op maat gesneden oplossing voor uw vochtprobleem.

Energiecentrale stilleggen

Energiecentrale stilleggen

Van tijd tot tijd kan het nodig zijn om sommige energiecentrales en raffinaderijen stop te leggen en tijdelijk te stoppen met het opwekken van elektriciteit of andere werkzaamheden.

Oorzaak hiervan is bijvoorbeeld minder vraag naar elektriciteit of het uitvoeren van onderhoud.

In het geval van dergelijke omstandigheden (stops) zullen de generatoren en de regelapparatuur weer worden opgeknapt en teruggebracht worden in goede staat.

Dit wordt gedaan zodat, zodra de energiecentrales en raffinaderijen weer worden opgestart, deze weer in staat zijn om snel te werken en te beginnen met het produceren van stroom. Deze stroom wordt dan aan het net geleverd zonder enige vertraging.

Tijdens de periode van de stop is het van essentieel belang dat de relatieve luchtvochtigheid (RV) binnen de centrales wordt gehandhaafd.

Als de luchtvochtigheidsgraad toeneemt, zal condensatie optreden op vitale onderdelen, wat weer zal resulteren in corrosie en schade op lange termijn. De kosten en gevolgen hiervan zijn meestal niet te overzien en desastreus. Het opnieuw moeten stilleggen van de energiecentrale en raffinaderijen zal immers niet de bedoeling zijn.

Andrews Sykes biedt de perfecte oplossing voor de energiecentrales en raffinaderijen door het leveren van alle benodigde ontvochtigings apparatuur, samen met eventuele toebehoren.

Onze adviseurs zijn ervaren en weten hoe om te gaan met dergelijke toepassingen. Zij zullen de centrale bezoeken voor een werkopname en luchtvochtigheid - en temperatuur metingen.

Na het maken van de benodigde berekeningen zal een volledig droogprogramma worden voorgelegd. Zodra deze is overeengekomen met de opdrachtgever, wordt de apparatuur geleverd en ter plaatse geïnstalleerd. U heeft hier geen enkel omkijken naar.

Zelfs na de installatie van de ontvochtigers blijven we de centrale regelmatig bezoeken om ervoor te zorgen dat de juiste luchtvochtigheid wordt gehandhaafd.

Tank drogen

Tank drogen

Wanneer opslagtanks moeten worden gedroogd, of wanneer een bepaalde vochtbalans noodzakelijk is, nemen oliemaatschappijen vaak contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat er aan hun eisen wordt voldaan. Deze chemische machines en industriële kamers slaan vaak bijtende stoffen op die giftige gassen kunnen uitzenden als ze niet goed onderhouden worden.

Indien tanks moeten worden geschilderd, zal een straalmachine de eerste coating verwijderen, naar het oorspronkelijke blank metalen oppervlak. Op dit belangrijke punt in het proces, is het noodzakelijk dat de inwendige tank droog en warm blijft, anders roest het vrijwel direct.

Om de relatieve luchtvochtigheid op het aanbevolen niveau van minder dan 55% te houden worden onze ontvochtigers ingezet. Bij gebruik in combinatie met onze indirect gestookte of elektrische verwarming, wordt de benodigde warmte behouden die nodig is en daarmee vermindert het risico van corroderen en oxidatie.

Elektriciteitscentrales en raffinaderijen zijn uiterst gevoelig voor exterieure elementen en temperatuursveranderingen. Dit is de reden waarom wij de nodige maatregelen nemen om de impact hiervan te verminderen. Voor meer informatie over wat Andrews Sykes voor u kan betekenen, bel ons op 0800 15010 of vul een aanvraagformulier in, om één van onze adviseurs met u contact op te laten nemen.

Case Studies

Reguleren van de luchtvochtigheid in een kerncentrale

Reguleren van de luchtvochtigheid in een kerncentrale

Als experts in alle aspecten van ontvochtigingsverhuur, levert Andrews Ontvochtiging regelmatig tijdelijke huuroplossingen aan energiecentrales en raffinaderijen. 515 – Reguleren van de luchtvochtigheid in een kerncentrale ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010