Drogen na waterschade

Muren en vloeren snel drogen met de ontvochtigers en drogers van Andrews Sykes. Na waterschade door regen of lekkage is een snelle droging noodzakelijk om verdere gevolgschade aan uw pand of inboedel te beperken. Weet u niet wat te doen bij waterschade, neem dan direct contact met ons op en wij gaan meteen voor u aan de slag.

  • Het grootste verhuurassortiment van België
  • Concurrerende prijzen
  • Snelle en vriendelijke service
  • 24/7/365 service
  • Strategisch gelegen depots
  • Luchtdrogers huren met hoge ontvochtigingscapaciteit
  • Snelle droging
  • Eenvoudig in gebruik
  • Compact en gemakkelijk te verplaatsen

Helaas komen hevige lokale regenbuien steeds vaker voor en deze veroorzaken veel ellende binnenshuis. Rioleringen raken overvol waardoor het regenwater geen kant meer op kan en zich een weg zoekt naar het laagste punt. Panden die zich in dit gebied bevinden, stromen hierdoor over en de ravage is daarna vaak niet te overzien.

Andrews Sykes stelt zich ten doel gedupeerden van waterschade en lekkages zo snel mogelijk te helpen met het drogen van vochtige ruimtes. Na de melding van een noodsituatie zijn onze adviseurs snel ter plaatse om u te helpen met het drogen van uw pand en inboedel.

Snel handelen na waterschade is zeer belangrijk, want zo kunt u de gevolgschade aanzienlijk beperken.

Doet u niets, dan treedt er al snel schimmelvorming op en rotten uw inboedel en inventaris weg. Verder tast een te hoge luchtvochtigheid de bouwkundige constructie van uw pand aan en treedt er corrosie op, wat weer funest is voor technische installaties.

Door het huren van luchtontvochtigers na een lekkage onttrekt u het vocht aan de ruimte, waardoor uw natte vloeren en muren snel weer kunnen drogen. Vaak zijn grote delen van uw inboedel nog te redden door directe inzet van luchtontvochtigers. Ook de extra inzet van speciale axiaal ventilatoren en heaters kan onder bepaalde omstandigheden het droogproces tweemaal versnellen. Uw opstal- en inboedelverzekering dekt veelal de kosten voor het huren van luchtdrogers en ventilatoren. Ook voor de schadeverzekeraar is het immers gewenst, dat de schade en de beredderingkosten laag blijven na waterschade. Zo blijven de herstelkosten maar ook de overlast voor u tot een minimum beperkt.

Andrews Sykes heeft doeltreffende oplossingen voor het drogen na waterschade, zodat u vaak al binnen enkele dagen verlost bent van het vocht. Noteer dus ons landelijke gratis storingsnummer 0800 15010 in uw mobiele telefoon, zodat u in geval van nood weet wie u 24/7 kunt bellen.

Waterschade1
Waterschade2
Waterschade3
OPLOSSING 1
FD15 + ASF21
OPLOSSING2
FD60+ ASF50
OPLOSSING3
DH150 + 2X ASF50

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010