Magazijnen en winkels

Andrews Sykes is specialist in het verhuren van tijdelijke ontvochtigings oplossingen voor grote magazijnen en opslagruimtes. Met onze zeer uitgebreide huur vloot en vestigingen door het hele land bent u bij ons voor een snelle levering van ontvochtiging apparatuur aan het juiste adres.

Beheersing luchtvochtigheid

Beheersing luchtvochtigheid

Andrews Sykes is een betrouwbare partner op het gebied van het oplossen van ontvochtigings- en verwarmingsproblemen. Wij hebben kennis van de branche en ervaring in een grote diversiteit aan probleemstellingen, ongeacht de grootte van het project. Wij hebben zowel condensatiedrogers (bouwdrogers) als adsorptiedrogers in ons assortiment. Of u nu een oplossing zoekt voor een korte of lange verhuur termijn, voor de opslag van gevoelige materialen of middelen, kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Onze verhuur voorraad varieert van kleine mobiele eenheden die ideaal zijn voor kleine bergingen tot grote industriële units die in staat zijn de grootste magazijnen op de juiste luchtvochtigheid te behouden. In ruimtes waarin een zeer lage luchtvochtigheid noodzakelijk is zijn onze adsorptiedrogers een ideale oplossing. Al deze verschillende units zijn direct beschikbaar om te huren of te kopen bij één van onze vestigingen.

Wij hebben, met ons ruime assortiment wat geschikt is voor tal van toepassingen, meer ervaring in het leveren van droogapparatuur dan elke andere leverancier. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen op locaties met een te hoge luchtvochtigheid. Zij adviseren de best mogelijk opstelling om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Of het nu gaat om het opslaan van elektronische goederen, metalen componenten, papier, poeders, thee, koffie, suiker of aan bederf onderhevige producten, wij hebben de kennis en apparatuur om de juiste luchtvochtigheid te bereiken en te handhaven in uw magazijn.

Onze service beperkt zich niet alleen tot het verhuren, leveren en installeren van ontvochtigers; tevens bieden wij een 24/7 back-up service voor al onze huur apparatuur. Daarnaast bieden wij gratis en vrijblijvend advies aan op locatie om voor u de beste oplossing te vinden.

Delicate producten

Delicate producten

Wanneer er delicate producten opgeslagen worden in een magazijn dan is het belangrijk om te zorgen dat de omgevingsfactoren ideaal zijn om schade aan de producten te voorkomen. Elektronische goederen, metalen en voedingsmiddelen zijn allemaal gevoelig voor aantasting in een vochtige omgeving. Te veel vocht in de lucht kan zeer schadelijk zijn voor dergelijke producten en kan leiden tot breuken, roesten en zelfs de groei van schimmels.

Bij de opslag van granen, suiker en/of elektrische huishoudelijke goederen is het noodzakelijk om te zorgen voor een droge omgeving om bederf of schade te voorkomen. Wanneer dit niet goed geregeld is zal dit directe gevolgen hebben voor de kosten en daarmee de winstmarges. Onze betrouwbare bouwdrogers en andere luchtontvochtigers zijn een betaalbare en doeltreffende oplossing om de luchtvochtigheid in uw magazijn weer op peil te brengen.

Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

Seizoensgebonden aanvragen, vroege oogsten of gewoon een korte termijnverandering in voorraden zijn allemaal redenen voor het bedrijfsleven om behoefte te hebben aan tijdelijke opslag. Aangescherpte budgetten kunnen bedrijven er ook toe aanzetten om op zoek te gaan naar goedkopere alternatieven. Ook daar blijft de juiste luchtvochtigheid een vereiste.

In tijdelijke opslagruimtes is het risico van vochtschade op producten en goederen nog groter. Vaak is het huren van een ontvochtiger de goedkoopste en meest geschikte methode in een dergelijke situatie. Er wordt alleen gehuurd op het moment dat de ruimte in gebruik is en het huur pakket kan op elk moment aangepast worden aan de op dat moment geldende wensen.

Onze ontvochtigers garanderen een droge omgeving en beschermen uw voorraad tegen vochtige omstandigheden. In uw opslagruimte wordt een bepaalde luchtvochtigheidsgraad gegarandeerd waardoor de kwaliteit en geschiktheid van uw ruimte sterk wordt verbeterd, tegen lage kosten. Dit zorgt ervoor dat alle gewassen, werktuigen en elektronica in de ideale luchtvochtigheidsgraad worden opgeslagen waardoor er niets verloren gaat.

Of u nu zoekt naar een urgente oplossing voor een probleem of een advies voor in de toekomst, wij zijn in staat u te helpen. Onze deskundige adviseurs staan u 24/7 bij om de beste oplossing voor uw specifieke probleem aan te dragen. Voor veilige en makkelijk te gebruiken huur ontvochtigers of toebehoren, bel ons nu op 0800 15010.

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010