Facility Management

Wij zijn experts in het verhuren van mobiele airconditioners voor de Facility Management sector. Facility managers in tal van sectoren, zoals ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen en de IT branche, maken gebruiken van onze mobiele airconditioners. Onze airco’s zijn in het hele land beschikbaar en worden geleverd en geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Wij begrijpen de behoeftes van facility managers – dus wanneer u tijdelijke airconditioning nodig heeft, zijn wij u graag van dienst.

Onze FM Expertise

Onze FM Expertise

Het jarenlange succes van de facility management sector bewijst haar waarde voor haar klanten in een groot aantal toepassingen. Het beheren van gebouwen is een cruciaal onderdeel van het facility management, waarvan airconditioning een steeds belangrijker wordend onderdeel is. Dankzij een ruime ervaring in het verhuren van airconditioning oplossingen aan facility managers, beschikken wij altijd over de juiste apparatuur en expertise die u nodig heeft. Wij bieden gratis advies op locatie, zodat onze adviseurs het exact voor u benodigde resultaat kunnen bewerkstelligen.

Ongeacht uw airco huurprobleem; wij kunnen hem voor u oplossen. Onze grote vloot airconditioners zijn dag en nacht voor u beschikbaar en kunnen worden geleverd vanuit onze depots in het gehele land. Binnen slechts vier uur kunnen wij onze airconditioners bij u leveren en installeren; 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Business Continuïteit

Business Continuïteit

Bij Andrews Sykes begrijpen we het belang van goede airconditioning voor uw klanten. Ongeacht hoe goed uw vaste airco systeem ook is, onverwachte uitval van de apparatuur kan altijd voorkomen. Daarnaast kan het zo zijn dat er extra koelcapaciteit benodigd is vanwege de weersomstandigheden of vanwege veranderingen in de manier waarop het gebouw gebruikt wordt.

Dat is waarom wij een snelle respons garanderen als het gaat om het huren van mobiele airconditioners voor facility managers. Wij beschikken over het grootste assortiment tijdelijke airconditioners en ventilatoren van heel Europa.

Andrews Sykes levert snel airconditioning huurapparatuur en service voor al onze facility management klanten, voor het geval dat er onverhoopt apparatuur uitvalt, of wanneer er een tekort aan koelcapaciteit is. Ongeacht wat u koel wilt houden – kritieke apparatuur, gevoelige producten of mensen – wij zorgen ervoor dat u tegen lage prijzen verrijdbare airco units bij ons kunt huren en dat deze snel bij u geleverd zullen worden. Dus zelfs wanneer uw apparatuur niet snel gemaakt kan worden, kan uw probleem wel snel worden opgelost.

Gepland Onderhoud

Gepland Onderhoud

Gepland onderhoud van uw vaste airconditioning installaties in kantoren, winkels, gezondheidsinstellingen, scholen en andere toepassingen, is een belangrijke maar vaak onderschatte activiteit voor alle facility managers. Het plannen van dit onderhoud zonder dat er veel mensen last van hebben, kan een zeer moeilijke taak zijn. Dit geldt ook wanneer er bijvoorbeeld een onderdeel vervangen, verplaatst of gerepareerd moet worden. Om deze redenen kunnen de tijdelijke airconditioning oplossingen van Andrews Sykes u zeer goed van dienst zijn. Wanneer u bij ons tijdelijke koeling huurt, kunt u ongestoord de door u benodigde werkzaamheden verrichten aan de vaste apparatuur.

Ons grote assortiment luchtgekoelde airconditioners, lucht-/watergekoelde airconditioners en verdamper koelers wordt gecomplementeerd door ons grote assortiment ventilatoren en toebehoren. Daarnaast bestaat onze grote huurvloot uit chillers, die kunnen worden gecombineerd met air handlers en flexibele luchtslangen, waarmee grote hoeveelheden koele lucht kunnen worden geproduceerd.

Voor facility managers die te maken hebben met gepland onderhoud aan de vaste airco installatie, waarbij zij het oponthoud voor hun opdrachtgevers willen minimaliseren, is de tijdelijke airco verhuurservice van Andrews Sykes een ideale oplossing. Om te ontdekken hoe wij u het beste kunnen helpen, kunt u ons bereiken via 0800 15010 of door een terugbelverzoek in te dienen.

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010