Documenten Opslag

Bij het opslaan van documenten, verslagen en juridische papieren is het belangrijk om verschillende factoren in acht te nemen. Het archief moet toegankelijk zijn, veiligheid bieden maar een perfect vochtigheidsgehalte op peil houden is misschien nog wel het belangrijkste. Bij Andrews Sykes begrijpen we dit heel goed en wij hebben reeds meer dan vijftig jaar ervaring in het leveren van ontvochtigers voor onder andere archiefruimtes.

Documenten Opslag

Documenten Opslag

Met ons zeer uitgebreide assortiment bouwdrogers, beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop, vindt u in ons een betrouwbare partner voor het beheersen van de luchtvochtigheid in uw gebouw, winkel, opslagruimte en archief. Wij zijn, mede door ons snelle handelen, experts in het voorkomen of beperken van schade ten gevolge van een te hoge luchtvochtigheid. Onze adviseurs geven u advies betreffende welke apparatuur het meest geschikt is en proberen daarbij een kostenbesparende oplossing te bedenken.

Wij onderscheiden ons van de meeste van onze concurrenten door een 24/7 service. Verder garanderen wij levering op dezelfde dag zodat waardevolle documenten nooit lange tijd onbeschermd blijven. Onze adviseurs bepalen welke drogers het beste ingezet kunnen worden met inachtneming van uw specifieke wensen en de grootte van de ruimte. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend op locatie voor een opname.

Juridische documenten

Juridische documenten

Het archiveren van juridische documenten is een essentieel maar vaak gecompliceerd proces. Met een steeds groeiend archief ontstaat de behoefte aan meer ruimte. Om al deze dossiers te behouden is het essentieel dat deze droog en veilig worden gearchiveerd. Wij hebben reeds meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare ontvochtigers. Prioriteit hierbij is het behoud van uw dossiers in een gezond klimaat. Wij begrijpen namelijk hoe groot de gevolgen kunnen zijn bij schade of verlies van uw documenten.

Dossiers die blootgesteld worden aan een vochtige omgeving raken op termijn waarschijnlijk beschimmeld en kunnen daarna zelfs als verloren beschouwd worden. In gevallen waarbij behoud van dossiers noodzakelijk is voor inzage op een later tijdstip zorgt vocht dus voor problemen. Het huren van onze droogapparatuur beschermt u tegen aantasting van uw kostbare archief door vocht.

Wij hebben een zeer uiteenlopend assortiment drogers en met vestigingen door geheel België kunnen wij altijd binnen vier uur drogers bij u leveren en installeren. Door deze snelle levering voorkomen wij het risico van vocht en uiteindelijk wordt het vochtgehalte weer hersteld naar de gewenste conditie.

Historische gegevens

Historische gegevens

Net als met juridische documenten vereisen historische gegevens ook bescherming tegen een vochtige omgeving vanwege het feit dat vocht invloed kan hebben op papier. Deze historische gegevens kunnen bestaan uit zakelijke transacties, inkomsten of zelfs aandelenkoersen informatie. Deze gegevens moeten koel en droog gearchiveerd worden. Deze gegevens moeten, ondanks dat het gevoelige en vertrouwelijke gegevens betreft, gemakkelijk toegankelijk zijn voor onder andere accountants.

Opslagruimtes of archiefruimtes kunnen vatbaar zijn voor een hoge luchtvochtigheid vanwege een slechte luchtcirculatie binnen de ruimte of het gebouw. Door onze ontvochtigers in te huren wordt u beschermd tegen vochtige omstandigheden en vermindert u de kans op schade door vocht. We weten dat vocht in een kort tijdsbestek een grote invloed kan hebben en daarom zorgen wij er altijd voor dat we snel ter plaatse zijn om de schade te beperken en voorkomen.

Ons doel is om kostbare en onherstelbare schade aan historische documenten in de toekomst te voorkomen. Dit kan gerealiseerd worden door maatregelen te nemen zodat er geen overtollig vocht in uw pand kan komen. Of u nu graag een keer informatie ontvangt over onze producten en diensten of u wil graag een offerte ontvangen voor een project, u kunt ons 24/7 bellen op 0800 150 10. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring waardoor zij voor u de voordeligste en beste apparatuur kunnen selecteren voor uw specifieke probleem.

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010