Petrochemie & Raffinaderijen

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten vocht problemen in uw sector. Dankzij de strategische ligging van onze depots kunnen wij snel overal in België u beschermen tegen waterschade of onverwacht uitvallen van uw vaste apparatuur. Of u nu een kleine unit zoekt of een complex systeem voor een grote ruimte, wij beschikken over de capaciteit en de ervaring om beide soorten problemen voor u op te lossen.

Onze Service

Onze Service

Wij zijn dé specialist voor het ontwikkelen van ontvochtiging verhuur systemen voor de petrochemie en begrijpen exact wat de benodigdheden zijn in uw sector. Van het voorkomen van corrosie tot aan het simpelweg verlagen van de luchtvochtigheid en de temperatuur in een ruimte, Andrews Sykes heeft meer dan vijftig jaar ervaring in het werken in uw sector. We zijn er trots op dat binnen vier uur na uw aanvraag wij snel en vakkundig onze apparatuur bij u kunnen leveren en installeren.

Onze monteurs en adviseurs zijn zeer ervaren in alle aspecten van tijdelijke ontvochtiging, maar ook in het op de meest efficiënte manier van plaatsen hiervan. Door op locatie bij u langs te komen, kunnen zij exact de benodigde capaciteit berekenen en er voor zorgen dat de correcte apparatuur wordt verhuurd.

Anders dan veel andere verhuur bedrijven, zijn de adviseurs en monteurs van Andrews Sykes 24/7 telefonisch voor u beschikbaar. Dus wanneer u snel een oplossing zoekt voor uw ontvochtiging probleem, bel dan nu op 0800 15010. Wij hebben het hele jaar duizenden adsorptiedrogers en condensatiedrogers op voorraad in al onze strategisch gelegen vestigingen. Naast de verhuur van mobiele drogers, bieden wij ook een technische ondersteuning gedurende de gehele huur periode.

Tank Drogen

Tank Drogen

Onze adsorptiedrogers bieden een goede en goedkope oplossing voor het drogen van de binnenkant van tanks. Om de paar jaar willen petrochemische bedrijven hun tanks drogen om deze opnieuw te schilderen. Maar om te zorgen dat dit goed kan gebeuren, kan de tijdelijke huur van droogapparatuur vaak goed van pas komen. Op deze manier bespaart u de dure aanschaf van industriële ontvochtigers, omdat u deze apparatuur slechts tijdelijk nodig heeft. Bovendien is het huren van apparatuur vaak belastingtechnisch voordeliger dan het kopen hiervan.

Het drogen van uw tanks gaat over het algemeen zeer snel. Maar om er voor te zorgen dat het staal niet aangetast wordt door corrosie, dient de luchtvochtigheid onder de 40% gehouden te worden. Alvorens de tanks geverfd worden, moet de binnenkant eerst volledig gedroogd worden, zodat u er zeker van bent dat alles op de juiste manier gebeurt.

Ons grote mobiele ontvochtiger assortiment is ontwikkeld naar de mogelijkheden van uw sector, zodat wij tanks en olie containers van alle soorten afmetingen snel kunnen drogen. Op die manier wordt de productiviteit van uw werknemers bevorderd en kunnen hun werkzaamheden 24/7 doorgang vinden, wanneer dit benodigd is.

Tijdelijke Stilzetting Fabriek

Tijdelijke Stilzetting Fabriek

Van tijd tot tijd dienen petrochemische fabrieken hun werkzaamheden stil te zetten, om op die manier problemen met en schade aan de apparatuur te voorkomen. Ook tijdens zulke perioden dienen de interne componenten, zoals tanks en machines, beschermd te worden tegen problemen die kunnen staan door een te hoge luchtvochtigheid. In zulke gevallen kan het huren van bouwdrogers of andere soorten mobiele ontvochtigers helpen om uw apparatuur te beschermen.

Door het plaatsen van droogapparatuur in uw fabriek, zorgen wij er voor dat uw apparatuur op de juiste luchtvochtigheid wordt gehouden, waardoor problemen hieraan worden voorkomen. Wij leveren en plaatsen deze apparatuur vaak nog dezelfde dag, zodat de risico’s van de vochtige omgeving geminimaliseerd worden.

Wij weten dat uw sector te kampen heeft met meerdere factoren om de veiligheid van uw apparatuur te waarborgen – met name de luchtvochtigheid. Om die reden reageren wij sneller dan elk ander verhuurbedrijf. Voor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn, kunt u dag en nacht telefonisch contact met ons opnemen via 0800 15010.

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010