U Bent Hier: Home > Boilers > Boilers per Toepassing > Evenementen & Tentoonstellingen
 • Onze Service
 • Beheerste Verwarming
 • Warm Water voor Keukens
 • Case Studies

Of u nu een buitensport evenement, een bedrijfsfeest of een standaard tentoonstelling organiseert, ons grote boiler assortiment kan er voor zorgen dat u van voldoende verwarming en warm water wordt voorzien waar en wanneer u dit wilt. Wij bieden onze klanten de meest geavanceerde en energiezuinige units en benodigde toebehoren op de verhuur markt, alsmede een 24 uur back-up service gedurende de gehele huur periode.

Onze ongeëvenaarde ervaring in uw sector zorgt er voor dat wij snel en vakkundig handelen wanneer u noodverwarming nodig heeft. Dankzij meerdere vestigingen in het gehele land, kunnen wij u binnen vier uur overal in Nederland onze machines leveren. Om te zorgen dat u zeker weet dat u de best mogelijke oplossing zult huren, kunt u geheel vrijblijvend één van onze adviseurs bij u langs laten komen op locatie. Deze adviseur zal met u de mogelijkheden met u bespreken.

Verschillende situaties behoeven een verschillende aanpak, dus wij zorgen altijd voor een oplossing op maat. Naast apparatuur, kunnen wij ook de brandstofvoorziening voor u regelen, waardoor de boiler zonder problemen kan blijven opereren. Dankzij continue investeringen in onze producten en medewerkers kunnen wij onze klanten altijd perfecte apparatuur en een perfecte service leveren.

Gedurende de winter maanden is een betrouwbaar verwarming system essentieel om uw gasten op een aangename manier te kunnen verwelkomen op uw evenement. Een ineffectief of kapot klimaatbeheersingssysteem kan een grote negatieve impact hebben op de positieve ervaring van uw gasten en kan uw evenement als onsuccesvol doen laten beschouwen. Onze grote ervaring in het leveren van boilers in uw industrie zorgt er voor dat wij de beste partij zijn om uw problemen op te lossen – zelfs op de zeer korte termijn.

Van sportaccommodaties tot aan besloten evenementen, ons grote assortiment zorgt er voor dat u bij ons altijd de beste boiler kunt huren voor uw situatie. Wanneer u zich voorbereidt voor uw evenement, bent u er zeker van dat een plotselinge daling van de temperatuur zonder problemen kan worden opgevangen.

Onze ketelhuizen wordt op een onopvallende manier en op een discrete plaats bij u geïnstalleerd, zodat deze niet worden opgemerkt gedurende het evenement. Onze units zijn fluisterstil in gebruik, waardoor uw evenement of tentoonstelling geen enkele hinder zal ondervinden van de aanwezigheid hiervan. Andrews Sykes levert niet alleen oplossingen voor tijdelijke verwarming, maar zorgt ook voor een back-up service gedurende de gehele huur periode. Dit zorgt er voor dat ook onverwachte omstandigheden en problemen snel en vakkundig kunnen worden opgelost.

Wij leveren tevens een groot assortiment aan fan coil units. Deze machines zijn stil in gebruik en eenvoudig te verrijden. Daarnaast zijn ze discreet in gebruik wanneer ze kunnen worden gebruikt ten behoeve van een evenement, conferentie of film productie. Bovendien beschikken wij over air handlers, welke kunnen worden aangesloten op onze ketelhuizen en middels luchtslangen de warme lucht uitblazen in de gewenste ruimte. Deze machines kunnen zowel binnen als buiten de te verwarmen ruimte worden geplaatst.

Afhankelijk van het type evenement dat u organiseert, kan het zo zijn dat u warm water behoeft voor de keuken faciliteiten en andersoortig gebruik. Wanneer dit niet adequaat geregeld is en dit mogelijk het functioneren van uw evenement of tentoonstelling bedreigt, kunt u ons onmiddellijk bellen, zodat wij u een tijdelijke warm water voorziening kunnen leveren. Dankzij ons grote ketelhuis verhuur assortiment kunnen wij er voor zorgen dat u zonder problemen kunt schoonmaken, koken en andere taken uit kunt voeren.

Hoewel het leveren van de juiste apparatuur het belangrijkste onderdeel is van onze service, bieden wij ook technische ondersteuning op locatie. Door het regelmatig controleren van alle apparaten voor en tijdens de huur periode, kunnen wij garanderen dat onze boilers zonder problemen zullen blijven opereren. Dankzij jarenlange ervaring in uw sector, weten wij dat elk evenementen in uw sector een unieke aanpak vereist, waarbij een groot aantal factoren in ogenschouw moet worden genomen.

Wanneer uw tentoonstelling of evenement warm water of verwarming behoeft, kunt u ons telefonisch bereiken op 0800 5 200 200. Zowel in noodgevallen of bij tijdelijke vervanging van de vaste apparatuur vanwege gepland onderhoud, kunt u apparatuur bij ons huren. Indien u dit wenst, kunnen onze mobiele boilers en toebehoren nog dezelfde dag bij u worden geleverd en geïnstalleerd. Om de mogelijkheden te bespreken of voor meer informatie over waarmee wij u kunnen helpen, kunt u bellen met één van onze adviseurs.

Tijdelijke verwarming van kerstfeest
Tijdens de kerstdagen werd een tijdelijke structuur op een centraal plein in Amsterdam geregeld gebruikt voor kerstfeesten. Aangezien iedereen Kerst natuurlijk graag associeert met behaaglijke warmte en vooral van veraf kijken naar het mooie winterlandschap, moest de structuur verwarmd kunnen worden. De organisator zocht bovendien een bedrijf dat bij de verwarming ook een 24-uurs service
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma