Facility Management

Facility managers hebben brede en gevarieerde wensen wat betreft drogingsapparatuur; onder andere het drogen van kantoren en gebouwen na waterschade, het voorkomen van schimmel en condensatie in leegstaande gebouwen en het vochtvrij houden van archiefruimtes en kelders. Vocht en vochtige omstandigheden kunnen veel problemen veroorzaken , maar de luchtontvochtiger verhuur van Andrews Sykes biedt vaak een oplossing.

Vastgoed management

Vastgoed management

Bij Andrews begrijpen we de rol van facility managers en de dagelijkse verplichtingen die van u worden verwacht. Met een hele reeks verantwoordelijkheden, inclusief het onderhouden van de algemene voorzieningen en het aansturen van mensen in uw organisatie, begrijpen wij dat het selecteren van de juiste ontvochtiger een tijdrovende bezigheid is. Wij helpen u om de juiste keuze te maken door een vrijblijvende opname op locatie. Uiteraard behoren levering en installatie ook tot onze werkzaamheden.

Als één van de grootste verhuur organisaties van België garanderen wij de allerbeste apparatuur en service. Andrews Sykes levert de apparatuur razendsnel door het hele land en wij bieden onze klanten extra service door een gratis deskundig advies op locatie door onze technici. Daardoor krijgt u een op maat gesneden oplossing voor uw vochtprobleem.

Wij hebben het meest uiteenlopende assortiment drogers en wij zijn constant bezig met nieuwe producten op de markt te brengen. Na uw opdracht worden onze ontvochtigers binnen vier uur geleverd, wat betekent dat het hoge vochtgehalte in uw omgeving vrijwel direct kan worden aangepakt. Zodra onze bouwdrogers zijn geïnstalleerd en in bedrijf gesteld, blijven wij u ondersteunen en meten wij de luchtvochtigheid gedurende de huurperiode.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en een terdege opleiding genoten waardoor zij voor u de voordeligste en beste apparatuur kunnen selecteren.

Waterschade

Waterschade

Bij Andrews begrijpen wij de druk die op facility managers ligt ten tijde van waterschade in een gebouw. Deze waterschade kan een grote bedreiging vormen voor het voortzetten van de bedrijfsvoering wanneer een gebouw bijvoorbeeld voor langere tijd ontruimd dient te worden. Hoge luchtvochtigheid in een gebouw kan ook leiden tot schade aan de bouwconstructie en het verhoogt de kans op gevaarlijke schimmelgroei.

Hier komt Andrews in beeld en levert u direct drogers en ventilatoren. Dit stelt u in staat om meteen te beginnen met het droogproces waardoor er weer zo snel mogelijk een werkbare situatie ontstaat. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar en inzetbaar om apparatuur te leveren. Ongeacht de grootte van het getroffen object, hebben wij altijd een oplossing.

Wij hebben jarenlange ervaring in het samenwerken met facility managers en grote facility management bedrijven, door geheel België. Wij hielpen hen met advies ter plaatse, het huren van de correcte ontvochtigers en betrouwbaar advies in alle situaties. In de afgelopen jaren hebben wij kritische waterschade projecten succesvol uitgevoerd in onder meer ziekenhuizen, kantoren, scholen en appartementencomplexen.

Leegstaande gebouwen

Leegstaande gebouwen

Wanneer gebouwen voor langere tijd leeg blijven staan zal de luchtkwaliteit verslechteren en het interieur vochtig worden en gaan stinken. Door een ontvochtiger op elke verdieping te plaatsen van het te drogen gebouw, zal het condensatieproces worden gestopt. Hierdoor wordt een droge en frisse omgeving gehandhaafd, ook wanneer het gebouw heel lang leegstaat. Deze oplossing is veel goedkoper en efficiënter dan een verwarming in het hele gebouw te laten draaien. Het inzetten van drogers bespaart zowel energie als geld.

Onze mobiele ontvochtigers zijn in staat grote hoeveelheden vocht te verwijderen uit gebouwen van uiteenlopende afmetingen. Bij Andrews Sykes vinden we het belangrijk om kostenbesparend te werken en zo ook bij het conditioneren van een gebouw. Vaak bieden wij kostenbesparende oplossingen om te voorkomen dat een natte of vochtige ruimte schade toebrengt aan tapijten, meubilair en afwerklagen.

De gevolgen van ongeschikte drogingssystemen bestaan uit de groei van schimmel of zelfs uit schade aan de structuur van het gebouw. Dit is de reden dat gebouwenbeheerders altijd moeten overwegen om bouwdrogers in te zetten wanneer een gebouw voor langere tijd leeg komt te staan. Vraag een offerte aan of bel ons nu op 0800 150 10 om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Case Studies

Dringende ontvochtiging na overstroming

Dringende ontvochtiging na overstroming

Een facilitair managementbedrijf nam onlangs contact op met onze ontvochtigings-specialisten. De manager was dringend op zoek naar een droogoplossing na een flinke overstroming. De zware stormen van Juli 2021 in het zuidoosten van het land, hebben veel schade veroorzaakt en zo was ook dit bedrijf getroffen door de hevige regenval. De gebouwen die het facility ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010