Overheidsinstellingen

Wij beschikken over een jarenlange ervaring in het leveren van tijdelijke verwarming aan landelijke en lokale overheden. Ons grote assortiment mobiele heaters zorgt ervoor dat u altijd een oplossing op maat kunt huren. Wij bieden tevens een 24/7 back-up service gedurende de gehele huurtermijn, zodat u altijd van een oplossing wordt voorzien.

Publieke sector expertise

Publieke sector expertise

Andrews Sykes helpt overheidsinstellingen met het onderhouden van verscheidene gebouwen, variërend van gemeentehuizen tot bibliotheken en musea. Wij begrijpen dat de vaste verwarminginstallaties in deze gebouwen soms uitvallen; maar wanneer dit gebeurt, staan wij paraat om u te helpen. seizoensveranderingen kunnen ook een reden zijn om onze hulp in te roepen, om zodoende uw gebouw open te kunnen houden voor het publiek. Ongeacht de situatie, wij kunnen u helpen.

Wij beschikken over een ruime ervaring in het leveren en installeren van heaters in talloze publieke gebouwen. Wat uw behoeften ook zijn, u kunt op ons vertrouwen om uw binnenklimaatsproblemen snel voor u op te lossen. Dankzij de strategische ligging van onze vestigingen kunt u binnen vier uur overal in België onze heaters bij u geleverd en geïnstalleerd krijgen. Onze gespecialiseerde adviseurs handelen uw aanvraag snel en professioneel af en adviseren u over welke heater u het beste kunt gebruiken.

Het kan zijn dat u onderhoud dient te plegen aan uw eigen installatie, of snel noodverwarming nodig heeft wanneer deze systemen onverhoopt uitvallen. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Wij verhuren een groot assortiment veilige en krachtige heaters, waardoor u altijd op een voor u perfecte oplossing kunt rekenen.

Publieke Gebouwen

Publieke Gebouwen

Alle openbare gebouwen dienen een comfortabele omgeving aan haar medewerkers en bezoekers te bieden. Andrews Sykes begrijpt dat de gevraagde temperatuur verschilt in verschillende situaties; zo behoeft een bibliotheek bijvoorbeeld andersoortige verwarming dan een bar of discotheek. Om die reden kunnen wij u goed helpen wanneer u de juiste heater wilt selecteren voor uw gebouw.

Een te koude omgeving zorgt er voor dat er minder mensen uw gebouw zullen bezoeken. Lokale autoriteiten hebben de verantwoordelijkheid om musea, bibliotheken en andere publieke gebouwen volledig operationeel te houden. Deze gebouwen dienen adequaat te worden verwarmd, zodat zij kunnen worden gebruikt door mensen die dit willen.

De afgelopen veertig jaar hebben wij samengewerkt met vele overheidsorganen om hun ruimtes comfortabel en warm te houden. Ons assortiment van elektrische, gasgestookte en oliegestookte heaters zorgen ervoor dat elke ruimte goed verwarmd kan worden, ongeacht de afmetingen en het soort gebouw. Wij zullen één van onze adviseurs bij u langs laten komen voor een advies op locatie.

Sociale Huurwoningen

Sociale Huurwoningen

Betaalbare verwarming en warm water zijn van groot belang wanneer het gaat om sociale huurwoningen. Een betrouwbaar verwarmingsysteem is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een woning. Wij zijn er trots op dat wij voor iedereen betaalbare tijdelijke verhuurheaters kunnen leveren.

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het snel leveren van betrouwbare en comfortabele tijdelijke verwarming – met name tijdens de winter. Ons grote assortiment rookvrije, mobiele heaters is ontworpen naar de hoogste standaarden in de industrie en kan snel worden geleverd in heel België. Wij leveren onze betrouwbare en veilige heaters zeven dagen per week en bieden een uitstekende back-up service gedurende de gehele huurperiode. Wij leveren tevens een gespecialiseerde boiler verhuurservice, waardoor wij snel uw vaste boilerinstallatie kunnen vervangen wanneer deze onverhoopt uitvalt.

Of u nu tijdelijke vervanging zoekt voor uw verwarming systeem vanwege gepland onderhoud, of dat u extra verwarming capaciteit nodig heeft vanwege extreme weersomstandigheden, wij kunnen u altijd hierbij assisteren. Bel nu met 0800 15010 voor meer informatie over de mogelijkheden en de diensten die wij u kunnen verlenen.

Ons Productaanbod

Olieverwarming

Deze hoge capaciteit units zijn ontworpen om onbemand veilig en efficiënt te werken, en zijn bestand tegen de ontberingen van de meest zware toepassingen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010