U Bent Hier: Home > Boilers > Boilers per Toepassing > Fabrieken & Industrie
 • Onze Ervaring
 • Warm Water
 • Producten Opslag
 • Case Studies

Wij zijn dé Nederlandse verhuur specialist en weten precies wat fabrieken verlangen van hun boilers. Wat uw wens ook is, wij zijn altijd in staat om deze te vervullen. Ons voornaamste doel is om er voor te zorgen dat uw vraag naar verwarming en warm water nu en in de toekomst altijd kan worden beantwoord. Wij erkennen het belang van het productief houden van uw fabriek en kennen de nadelige gevolgen wanneer u dit niet lukt en daarom streven wij er naar stilstand in uw fabriek zo veel mogelijk te voorkomen.

Wat u ook van uw boiler verlangt, u kunt op Andrews Sykes vertrouwen om mobiele ketelhuizen installaties bij u te verzorgen, zonder dat u hiervan hinder ondervindt in uw dagelijkse werkzaamheden. Dankzij onze grote verhuur vloot in al onze vestigingen in heel Nederland, kunnen onze adviseurs binnen slechts enkele uren een oplossing bij u op locatie laten leveren en installeren. Wij kunnen tevens de brandstofvoorziening voor u beheren, waardoor u zeker weet dat u altijd over voldoende brandstof beschikt gedurende de gehele huur periode.

Onze klanten kunnen daarnaast ook gebruik maken van onze vrijblijvende adviezen op locatie, waarin één van onze specialisten met u kan bespreken wat de meest geschikte oplossing zou zijn voor uw toepassing. Dankzij de jarenlange ervaring van deze adviseurs hebben zij voor elk probleem een passende oplossing voorhanden, alsmede de geschikte apparatuur. Om een afspraak hiervoor te maken, kunt u ons bellen op 0800 5 200 200.

De afgelopen jaren hebben wij veelvuldig samengewerkt met fabrieken en industriële bedrijven in het hele land, alwaar wij warm water verzorgden voor de dagelijkse processen waar deze bedrijven mee te maken hebben. Dankzij deze ervaring weten wij dat geen twee omstandigheden hetzelfde zijn – wat de reden is waarom wij een adviseur bij u langs laten komen voor het bedenken van een oplossing op maat. Onze adviseurs zien dan welke ketelhuizen het beste geschikt zijn voor deze situatie, waardoor u er op kunt vertrouwen dat deze unit uw probleem op gaat lossen.

Al onze ketelhuizen zijn ontworpen met de wensen en mogelijkheden van fabrieken in ons achterhoofd. We beschikken tevens over een groot assortiment van toebehoren die de mobiele boilers aan kunnen vullen, waaronder brandstoftanks, warmtewisselaars en leidingsets. Thermostaten kunnen er voor zorgen dat u de toevoer van warm water op elk tijdstip perfect kunt controleren.

Wij bieden ook een 24/7 back-up service gedurende de gehele verhuur periode. Deze service zorgt er voor dat onze klanten zich nooit meer zorgen hoeven te maken over mogelijke veranderingen in de omstandigheden, omdat wij deze dag en nacht voor u op kunnen vangen. U kunt bij ons zowel voor de korte als de lange termijn huren, tegen zeer concurrerende prijzen.

Goederen kunnen worden aangetast wanneer zij worden opgeslagen op koude plaatsen. Elektrische apparatuur, bijvoorbeeld, raakt beschadigd wanneer het wordt opgeslagen in vochtige omstandigheden. Het is dus van groot belang dat deze ruimtes goed verwarmd worden. In dit voorbeeld zou het huren van een mobiel ketelhuis, aangesloten op air handlers, een goede oplossing zijn om de ruimtes op de gewenste temperatuur te houden.

Wij beschikken over een grote en ongeëvenaarde kennis op het gebied van het verwarmen van fabrieken en de mogelijkheden van de bedrijven die hierin opereren. Dankzij deze kennis kunnen wij voor zowel grote als kleine fabrieken altijd een perfecte unit verzorgen, terwijl wij u ook nog back-up service bieden gedurende de gehele huur periode.

Voor meer informatie over hoe wij u bij kunnen staan, kunt u onze adviseurs telefonisch bereiken op 0800 5 200 200. Onze adviseurs en monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar om uw aanvragen te beantwoorden en u advies en service te verlenen. Al onze mobiele boilers worden regelmatig getest en onderhouden. Wij helpen u met het leveren van boilers in noodsituaties, waarmee bedreigingen voor de voortgang van uw bedrijf worden afgewend.

Boiler voor biotechnologisch bedrijf
Anaerobe vergisting is het proces waarbij afbreekbare materialen, zoals groenafval, op natuurlijke wijze worden afgebroken in verschillende moleculen. Bij dit proces komt ook biogas vrij, een brandbaar materiaal dat kan gebruikt worden om energie op te wekken. Dit proces bestaat al duizenden jaren, maar tegenwoordig wordt er op hoogtechnologisch niveau ook mee gewerkt om zo
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma