Indirect gestookte olieheaters

Indirect gestookte olieheater te huur – nu tijdelijke verwarming huren voor bouw, industrie en tenten. Grootste assortiment mobiele oliekachels te huur en te koop. Snel en vakkundig 24/7 geplaatst vanuit onze strategisch gelegen vestigingen in heel België.

  • Grootste assortiment olieheaters huren
  • Veilige en efficiënte verwarming
  • Concurrerende huurprijzen
  • Snelle en vriendelijke service
  • 24/7/365 back up service
  • Landelijke dekking
  • Van 25 kW tot en met 383 kW
  • Grote voorraad slangen en andere toebehoren

De indirect gestookte olieheaters van Andrews Sykes zijn eenvoudig in gebruik en energiebesparend. De kachels leveren grote volumes droge, rookvrije warme lucht, op een veilige én duurzame manier. Indirect gestookte luchtverhitters worden vaak gebruikt voor bouwverwarming bij vorst, maar ook bij de afbouwwerkzaamheden om zo een vlotte tijdige oplevering te garanderen, waarbij bouwschade en vertraging worden voorkomen. Daarnaast versnellen luchtverhitters het drogingsproces.

Luchtverwarmers worden naast de bouw ook vaak ingezet bij evenementen, bijvoorbeeld om tenten te verwarmen, zodat de gasten onthaald worden in aangename warmte zonder hinder van geluid, stank of rook. De verwarmingstoestellen zijn ook ideaal bij de opslag van brandbare artikelen, omdat bij indirect gestookte heaters de vlam gescheiden blijft van de uitgestoten lucht. Door dit ontwerp kunnen heaters op olie ook buiten de te verwarmen ruimte worden gezet, zodat de warme lucht via slangen de ruimte in wordt geblazen. Ook kan het heteluchtkanon binnen de ruimte worden geplaatst met een tijdelijke schoorsteen, die de rook naar buiten afvoert.

Deze mobiele kachels zijn speciaal ontworpen voor een zo hoog mogelijk rendement, wat het milieu ten goede komt. De indirect gestookte olieheaters van Andrews Sykes behoren tot de zuinigste op de verhuurmarkt, met een brandstofefficiëntie van meer dan 92%.

Of u nu een kachel huren wilt voor een tent of een bouwplaats, een fabriek of een olieraffinaderij, Andrews Sykes heeft altijd de ideale oplossing voor u in huis. Met gratis deskundig advies en een nauwkeurige berekening van de benodigde capaciteit én het energieverbruik. Complete verwarmingsinstallaties worden snel en deskundig in werking gesteld inclusief alle benodigde toebehoren, zoals luchtkanalen en brandstoftanks. U hoeft zich geen zorgen te maken om de brandstof, wij kunnen u de volledige bevoorrading hiervan uit handen nemen.

Om gezondheids- en veiligheidsredenen is het essentieel dat u het juiste type heater kunt huren voor uw project. Onze ervaren klimaatspecialisten staan voor u klaar om u daarin te adviseren. Bel ons vandaag nog voor een eerlijk technisch verhuuradvies op 0800 15010.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010