Direct Of Indirect Gestookte Heaters - Niet Zeker?

Direct gestookte gasheater

Andrews Sykes direct gestookte gasheaters – Deze compacte, robuuste, volledig mobiele heaters zijn zeer geschikt voor het verwarmen van ruimtes waar een groot volume aan warme lucht nodig is, zoals fabrieken, opslagplaatsen, boerderijgebouwen, de bouw en industriële toepassingen. Onze direct gestookte heaters kunnen allen worden aangesloten op een standaard 230 V stopcontact. Zoals het geval is met alle direct gestookte heaters, dienen de ruimtes waarin zij worden geplaatst goed te worden geventileerd. Zij zijn echter niet geschikt voor feesttenten, of voor locaties waar mensen werken of ontvlambare materialen aanwezig zijn. Indien u twijfelt over de geschiktheid van direct gestookte gasheaters voor uw toepassing, kunt u bellen met 0800 15010. Onze adviseurs kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. Met direct gestookte heaters blijven er bij de verbranding schadelijke stoffen achter in de ruimte. Daarom is een goede ventilatie van de ruimte noodzakelijk.

Klik hier om onze direct gestookte gasheaters te bekijken.

Indirect gestookte heater

Indirect gestookte heaters – deze geavanceerde betrouwbare en efficiënte heaters zijn ideaal voor toepassingen waar er weinig ventilatie mogelijkheden aanwezig zijn of waar mensen aan het werk zijn. De heaters leveren grote hoeveelheden schone, droge, warme en rookvrije lucht; veilig en zuinig. Indirect gestookte heaters worden vaak gebruikt in de evenementensector, bijvoorbeeld om feesttenten te verwarmen. Hier houden zij de gasten warm zonder dat er geluid, rook of stank vrijkomt. Deze units kunnen ook gebruikt worden op plekken waar gevoelige en brandbare materialen aanwezig zijn, omdat de vlam weg wordt gehouden van de lucht in de ruimte. Op bouwplaatsen zijn indirect gestookte olieheaters eveneens erg populair, omdat ze de bouwplaatsen voorzien van schone warme lucht, waarmee ook nog eens het drogingsproces van materialen wordt versneld. Tevens worden deze machines ook vaak verhuurd aan opslagruimtes, fabrieken, feesttenten, tijdelijke gebouwen, olieraffinaderijen, bouwplaatsen en sportevenementen. Indirect gestookte units kunnen buiten de te verwarmen ruimte worden geplaatst, waarna ze via luchtslangen de warme lucht de ruimte inblazen. Ook kan er gekozen worden voor een opstelling van de machine binnen de ruimte, waarbij de rook via luchtslangen wordt afgevoerd.

Klik hier om onze indirect gestookte gas-/ olie heaters te bekijken.

Onze adviseurs kunnen u bij een gratis advies op locatie uitleggen wat de mogelijkheden zijn en wat de beste optie is voor het verwarmen van uw locatie.

Voor veiligheids- en gezondheidsredenen is het van groot belang dat u het juiste type heater kiest voor uw locatie en toepassing. De adviseurs van Andrews Sykes helpen u graag bij het kiezen van de veiligste en beste oplossingen.

Alle direct gestookte heaters hebben permanente ventilatie naar de buitenlucht nodig.

Bel ons op 0800 15010 voor hulp en advies of voor meer informatie.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010