U Bent Hier > Home > Blog > Chiller > Andrews Sykes stelt zijn nieuwe 15 kW chiller voor

Andrews Sykes stelt zijn nieuwe 15 kW chiller voor

Als specialist in de verhuur van chillers, zijn we als bedrijf verplicht om steeds  op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen om onze vloot te verbeteren. Onze overtuiging om te blijven investeren in de nieuwste technologie geeft ons de mogelijkheid om met enige fierheid een nieuwkomer voor te stellen in het gamma van onze koelmachines, de 15 kW chiller.

Gebouwd om aan de meeste eisen te kunnen voldoen, is dit model in staat om bijna onmiddelijk ijswater te produceren van -5°C. Zijn compacte bouw met geïntegreerde wielen, maakt hem mobiel en zeer snel inzetbaar. Een ingebouwde pomp maakt van deze machine de ideale noodoplossing.

Indien we deze chiller opstellen in combinatie met een luchtbehandelingskast, biedt hij een zuinige oplossing voor het koelen van ruimtes. Daar de machine zeer stil is, kan hij op de meeste plaatsen worden ingezet waar het geluidsniveau belangrijk is.

De 15 kW maakt deel uit van de groep produkten die kunnen beantwoorden aan alle behoeften op het gebied van klimaatbeheersing in vele sectoren, met name: de voedingsindustrie, de pharmaceutische sector, opslag van wijn en zuivelprodukten, computerruimtes, datacenters, evenementen, hotels, gezondheidszorg en vele andere.

Mario Breugelmans, vestigingsmanager van Andrews Sykes in België, zegt het zo: « Wij zijn blij om deze nieuwe kleine chiller voor te stellen in ons gamma koelmachines. De 15 kW combineert zeer ruime gebruiksinstellingen, zeer lage werkingskosten met een uitzondelijke betrouwbaarheid. Hij is geschikt voor een gebruik in bijna elke omgeving in alle sectoren. »

Voor meer informatie betreffende de huur van koelgroepen, of voor een vrijblijvend bezoek bij u op locatie, bel ons op het nr: 0800 15010.

This article was posted in Chiller and tagged , , . Both comments and trackbacks are closed.