U Bent Hier > Home > Blog > Chiller > Comfortkoeling voor Autofabriek : Via vrachtwagen en trein naar eindbestemming

Comfortkoeling voor Autofabriek : Via vrachtwagen en trein naar eindbestemming

Het komt zelden voor, maar af en toe stapt onze apparatuur over op een ander transportmiddel. Een van de grootste autofabrikanten in de wereld benaderde ons recentelijk om hun fabriek te koelen nu dat de temperaturen stijgen. Specifiek, comfortkoeling voor de mensen binnen die aan de productielijnen staan. Een van onze grootste koelmachines was vereist, om deze grote ruimte adequaat te kunnen koelen. Met een geladen chiller van 750 kW aan capaciteit gingen we richting de bestemming.

Eenmaal aangekomen was het tijd om via spoorlijn verder te reizen. De autofabrikant heeft een eigen spoorlijn die aangesloten is aan de productielijn, zodat de vervaardigde automobielen direct op treinwagons geladen kunnen worden. Dit is op de foto’s goed te zien. De koudwatermachine werd met een hijskraan van de vrachtwagen op de treinwagon geladen. Vervolgens werd deze helemaal tot aan het begin van de fabriek getransporteerd, en vervolgens aangesloten op het bestaande leidingsysteem.

Onze chillers zijn robuust, makkelijk aan te sluiten aan vrijwel elk bestaand systeem, en eenvoudig te bedienen. Daarnaast maken ze weinig geluid en hebben ze een lage werkingskost. Kortom, de ideale keuze voor koeling van zowel lucht als water, van kleine ruimtes tot zeer grote ruimtes en geschikt voor een breed scala aan verschillende toepassingen.

Wij verheugen ons erop u deze zomer weer van dienst te mogen zijn voor al uw koeling benodigdheden. Benieuwd welke andere industrieën & sectoren wij kunnen verzorgen met koeling? Klik hier of bel ons op 0800 15010. Wij horen graag van u.

This article was posted in Chiller and tagged , , . Both comments and trackbacks are closed.