U Bent Hier > Home > Blog > Airconditioning > Andrews Sykes zorgt voor aangepaste koeling in koffiebranderij

Andrews Sykes zorgt voor aangepaste koeling in koffiebranderij

Onlangs werd Andrews Sykes gecontacteerd door een veelgeprezen koffiebranderij die dringend naar een koelingsoplossing zocht voor hun magazijn.

Zelfs bij koude buitentemperaturen moet een koffiebranderij goed worden gekoeld omdat de koffiebrander zelf veel warmte afstoot. Tijdens deze zomerse hittegolf werd het de bestaande airconditioning te veel en deze kon de ruimtes niet meer naar behoren koelen waardoor het aanwezige personeel het benauwd kreeg.

De magazijnmanager zocht naar een gepaste oplossing om de temperatuur op de werkplek deze zomer te verbeteren en contacteerde ons met de vraag of wij hun probleem konden oplossen.

Nadat wij een specialist ter plaatse hadden gestuurd voor een locatie inspectie, raadden wij aan om verschillende HRC 3500 spotkoelers te plaatsen. Deze toestellen werden direct in het gebouw opgesteld zodat de luchtslangen op de belangrijkste werkplekken konden worden gericht en direct gekoelde lucht konden inblazen waar dit het meest nodig was. Door deze manier van koelen kon de omgeving direct rondom de grootste warmtebronnen efficiënt worden gekoeld.

Onze klant was zeer tevreden met de huuroplossing die onze specialisten hadden voorgesteld en hierdoor konden de dagelijkse werkzaamheden onverstoord worden verdergezet. Het personeel kon weer optimaal werken in de buurt van de warme machines, waardoor de productie van koffiebonen geen verdere vertraging meer opliep.

Wenst u graag meer informatie, bel dan naar 0800 15010 of klik hier.

This article was posted in Airconditioning, Brief and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.