Casestudie: Het comfort van shoppers in België verhogen

Klant: winkel, België

Uitdaging

Eind juli ondervond een bekende Franse winkelketen problemen met het handhaven van comfortabele omstandigheden voor klanten en personeel in hun winkel in Antwerpen. Het managementteam erkende dat er dringend behoefte was aan efficiënte koeloplossingen om de winkelervaring te verbeteren en een gastvrije omgeving te creëren voor zowel medewerkers als winkelend publiek.

Oplossing

De klant wendde zich tot Andrews Klimaatverhuur voor onze expertise. Onze regionale vertegenwoordiger beoordeelde de situatie snel en adviseerde vervolgens om verschillende HRC 3500 spot airconditioning units te installeren. Deze werden specifiek gekozen vanwege hun geavanceerde functies, waaronder drie beweegbare uitblaasslangen die het mogelijk maken om koele lucht precies te richten op meerdere gebieden binnen een ruimte.

Implementatie

Het installatieproces verliep naadloos en de units werden strategisch geplaatst voor optimale koeling in de winkel achteraan – zoals je op de foto’s kunt zien! De apparatuur werd een aantal weken gehuurd om de winkel tijdens de zomerperiode van betrouwbare koeling te voorzien.

Klantenservice

Zoals gebruikelijk bij Andrews Sykes Klimaatverhuur werden alle verkoopvragen en klantinteracties afgehandeld door een toegewijd lid van ons team. Deze persoonlijke benadering maakte duidelijke communicatie mogelijk en zorgde ervoor dat de klant wist dat wij de volledige controle over de oplossing hadden. Voorstellen, leveren, installeren – en dat is wat we deden!

Resultaat

Eenvoudig gezegd konden klanten en personeel genieten van een aanzienlijk verbeterd comfort doordat de binnentemperatuur draaglijker werd. We volgden de eerste levering op om de tevredenheid van de klant te garanderen en zijn blij te kunnen melden dat onze oplossing meer dan aan hun goedkeuring voldeed!