Hete verkoop, coole klanten!

Gezondheidszorg, facilitair management, evenementen… er zijn maar weinig branches waar we niet bij betrokken zijn! De afgelopen weken hebben we echter een groter aantal vragen ontvangen van klanten uit de detailhandel, waaronder een bekende multinational in kleding.

Simpel gezegd was onze klant op zoek naar een manier om de temperaturen op de winkelvloer te verlagen, wat in het voordeel was van het winkelend publiek en het personeel.

Onze oplossing was om twee PAC 22 airconditioningunits in elke winkel te installeren, met een splitconfiguratie die aantrekkelijk is omdat het mogelijk is om een warmtewisselaar buiten de toepassing te plaatsen. In gevallen waar dit niet mogelijk is, vormen verdampingskoelers een uitstekend alternatief. Maar zoals bij elk project raden we altijd de best mogelijke oplossing aan – vandaar het gebruik van onze PAC 22s.

Dankzij hun enorme ervaring begrijpen onze technici hoe belangrijk het is om een comfortabele winkelomgeving te behouden. Door de interne omstandigheden op een optimaal niveau te houden, hebben we bijgedragen aan een aangename sfeer die het extreme weer in België met succes heeft getemperd.

Voor degenen die het niet weten: airconditioning kan een belangrijke rol spelen bij het behoud van de kwaliteit van de koopwaar in de schappen. Een constante, koele temperatuur vermindert ook de vochtigheid, want een te hoog vochtgehalte in de lucht kan leiden tot onaangename geuren, beschadigde goederen en zelfs schimmelgroei.

Door contact met ons op te nemen, liet het bedrijf duidelijk zien dat het klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. We zijn blij te kunnen melden dat de cirkel van klanttevredenheid rond was, want onze contactpersoon bevestigde dat onze airconditioningunits de temperatuurproblemen die ze eerder hadden ervaren volledig hadden opgelost!