U Bent Hier > Home > Blog > Boilers > Defecte warmtepomp bij Kinderdagverblijf

Defecte warmtepomp bij Kinderdagverblijf

Tijdens de koude winterprik werden we gevraagd te assisteren bij een groot kinderdagverblijf.  Zij hadden te kampen met een niet meer optimaal werkende warmtepomp (vloerverwarming).

Wij zijn ingeschakeld door de installateur welke het onderhoudscontract beheert. Eenmaal op locatie hebben wij voorgesteld de vloerverwarming weer werkende te krijgen. Onze ketelhuizen zijn hiervoor uitermate geschikt. De ketelhuizen zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden, in dit specifieke geval -vloerverwarming- ook voor lage temperaturen. Tevens is er in de meeste van onze ketelhuizen een ingebouwde module voor heet tapwater, wat voorgaat op de CV vraag, dus exact zoals de meeste bestaande systemen.

Het ketelhuis werd binnen het terrein opgesteld, met een brandstoftank. Deze opstelling kon de warmte in het kinderdagverblijf garanderen. Andrews Sykes is bijzonder trots ook hier weer een gepaste oplossing te hebben geboden.

 

Bij problemen, komen we graag vrijblijvend bij u langs om u een passende oplossing te bieden.  Aarzel niet ons te bellen op 0800 15010 voor meer informatie. Wij horen graag van u.

This article was posted in Boilers and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.