Medische instelling dichter bij opening dankzij onze expertise!

Omdat wij aan honderden bouwprojecten in heel België hebben gewerkt, zijn wij goed op de hoogte van de meest voorkomende eisen van klanten in bepaalde stadia van een typische project.

Andrews Klimaatverhuur wordt regelmatig ingeschakeld om tijdelijke verwarming te leveren voor verschillende doeleinden.

Dit was onlangs nog het geval bij de bouw van een nieuw ziekenhuislaboratorium op een bestaand terrein ten noordwesten van Brussel.

Onze technicus uit de regio Oost-Vlaanderen bezocht de klant om een beter beeld te krijgen van hun behoefte, waarbij het hoofddoel was om tijdens de afbouwfase een temperatuur van 18 graden Celsius te handhaven.

Ze legden uit waarom ze de temperatuur op een strikt gecontroleerd niveau wilden houden, waarbij het aanbrengen van de verf, het leggen van de vloer en het drogen van de dekvloer de drie belangrijkste redenen waren.

Als de gewenste omstandigheden niet worden gehandhaafd, kunnen de materialen niet drogen en niet goed hechten, of kunnen de vloertegels kromtrekken of ongelijk worden.

Met de behoeften van de klant perfect in kaart gebracht, raadde onze expert de installatie van een indirect gestookte olieheater ID 700 aan. Dit product kan grote hoeveelheden warme lucht leveren aan grote open omgevingen, zoals in dit geval, waardoor het perfect is voor gebruik in deze situatie.

Hoewel dit voor ons een zeer eenvoudige opdracht was, mogen we de voldoening niet onderschatten die onze contactpersoon haalde uit onze snelle reactie, de snelle communicatie en uiteindelijk de foutloze installatie waarop we toezagen. Goed werk van ons team!