Opening van ons tweede magazijn nabij Antwerpen

Omdat de zaken in België zeer goed gaan en de behoefte aan uitbreiding het afgelopen jaar steeds duidelijker werd, kondig ik met groot genoegen de opening aan van een tweede depot – dit keer in Aartselaar, in de provincie Antwerpen.

Dit moderne pand zal van cruciaal belang zijn om onze verdere ontwikkeling in het land te ondersteunen en voldoet aan alle criteria die in onze langetermijnstrategie zijn vastgelegd.

Het depot, dat begin januari officieel werd geopend, is een nieuw gebouw dat prominent is gelegen in een drukke bedrijfszone Lindenbosch langs de A12.

Het werd doelbewust gekozen omwille van de nabijheid van uitstekende transportverbindingen, wat ons het perfecte platform biedt om in te spelen op opportuniteiten in een gebied dat specifiek werd geïdentificeerd als een gebied met veel zakelijk potentieel.

Peter Dillen, algemeen directeur, zei: “We hebben het geluk dat we een enthousiast en gedreven team hebben op onze basis in Aartselaar, en ik heb er alle vertrouwen in dat onze vele klanten in de regio zullen profiteren van het hoge niveau van dienstverlening dat we zullen bieden.

Dit zijn zeer spannende tijden voor ons in België, en ik kijk ernaar uit om toe te zien op onze vooruitgang in 2022 en daarna!”

Adres:
Boomsesteenweg 78 unit 11
2630 Aartselaar