Verhuur van chillers voor datacentra

Een paar dagen geleden werd Andrews Sykes Klimaatverhuur opgeroepen om te werken aan twee verschillende serverruimtes op 2 sites. Na het uitvallen van de twee betrokken chillers had onze klant behoefte aan een betrouwbare en snelle reactie om de activiteit van de twee datacentra niet te verstoren.

Deze industrie kan snel onomkeerbare gevolgen ondervinden indien dergelijke koelsystemen niet aanwezig zijn. De machines die duizenden stukjes informatie opslaan, kunnen uitvallen door overmatige hitte in de computerruimten. Het behoeft geen betoog dat de reputatie van onze cliënt in het gedrang zou kunnen komen indien een dergelijke situatie zich zou voordoen!

Gelukkig kunnen wij door HVAC-verhuur onmiddellijk reageren en eventuele problemen in verband met temperatuurproblemen in de serverruimten voorkomen. Andrews Sykes Klimaatverhuur heeft vele jaren ervaring en heeft met veel bedrijven in de sector samengewerkt om hun werking veilig te stellen!

 

De aan de klant voorgestelde oplossing

Vanwege de indeling van de twee te koelen locaties werden twee chillers met een koelvermogen van 100 kW geleverd en ter plaatse geïnstalleerd. Een van de eenheden werd op het dak van het gebouw geplaatst en de tweede op de grond, in lijn met de bestaande installaties.

Productkenmerken – 100 kW LT/HP-chiller

  • Eenvoudige en flexibele installatie dankzij snelkoppelingen
  • Zeer lage temperaturen: minimumtemperatuur van -5°C
  • Gemakkelijk aan te sluiten op bestaande koel- en verwarmingssystemen
  • Hoge betrouwbaarheid en efficiëntie. Naleving van alle veiligheidsnormen
  • Grote volumes gekoeld en warm water – Geïntegreerde warmtepomp
  • Laag geluidsniveau, geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen
  • Energie-efficiënt en milieuvriendelijk
  • Hijsframe voor eenvoudig vervoer en inzet

 

Neem contact met ons op

Andrews Sykes Klimaatverhuur is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Wij kunnen u onze deskundigheid ter beschikking stellen en u een gratis offerte bezorgen, rekening houdend met de bijzonderheden die in uw bestek zijn vermeld.

U kunt ons ook gratis bellen op 0800 15010 ☎️ of direct dit online contactformulier invullen.