U Bent Hier > Home > Blog > Boilers > Warm Water Boiler huren bij Andrews Sykes

Warm Water Boiler huren bij Andrews Sykes

Andrews Sykes werd recentelijk gecontacteerd om uitkomst te bieden bij een verzorgingstehuis dat momenteel een revisie van de CV-installatie ondergaat. De volledige bestaande warmwaterinstallatie wordt op korte termijn vervangen, vanwege een lek in de tapwater boilerverwarming. In de tussentijd hebben de bewoners natuurlijk wel gewoon behoefte aan toegang tot warm water. Aan ons de opdracht om een tijdelijke oplossing voor warm water mogelijk te maken.

Om dit te realiseren, was de eerste stap een afspraak te maken, om de bestaande installatie, en de locatie, uitgebreid te bekijken om zodoende erachter te komen wat voor capaciteit vereist zal zijn. Na een bezoek op locatie van onze adviseur werd er gekozen voor een compacte maar krachtige KH 100 Ketelhuis.

De boiler zorgt ervoor dat de bewoners tijdens de verbouwing en aanpassing van de installatie gewoon normaal warm water uit de kraan krijgen. Door het compacte formaat, kon het ketelhuis makkelijk binnen het hekwerk op het terrein geplaatst worden. Via onze autolaadkraan wist de chauffeur het ketelhuis op een geschikte plaats uit zicht te hijsen, alwaar de boiler via leidingsets op het bestaande systeem aangesloten kon worden. Al onze ketelhuizen en boilers kunnen moeiteloos aan bestaande systemen worden aangesloten. En ook de noodzakelijk accessoires zoals leidingwerk en flenzen kan Andrews Sykes uiteraard meeleveren.

Aangezien de toegang tot het bestaande systeem op het dak van de derde verdieping is, moesten de leidingen via de buitenmuur naar het dak gelegd worden. Dit is goed te zien op de tweede foto. Zie hierboven. De houten paletten zorgen ervoor dat de bitumendakbedekking wordt beschermt tegen insmelten, wat lekkage kan veroorzaken—alsmede gezorgd wordt voor een optimale druk met juiste verdeling naar diverse tappunten.

Onze ketelhuizen variëren in capaciteit van 3 kW oplopend tot 1500 kW, waardoor wij voor elke situatie en toepassing de juiste CV-ketel kunnen aanbieden. Alle boilers kunnen ook in serie worden aangesloten waardoor ook een uitbreiding naar multi-megawatt capaciteiten mogelijk is.

Wij voeren, indien gewenst, altijd met plezier een gratis bezichtiging op locatie uit. Op deze manier kunnen wij samen vaststellen wat de meest effectieve en kost-efficiënte oplossing is voor uw specifieke situatie.

Andrews Sykes biedt een groot assortiment boilers op elektriciteit, mazout en gas. Dankzij onze gelegen depots, kunnen wij binnen vier uur overal in het land leveren in geval van calamiteiten. Onze adviseurs staan 24/7 en 365 dagen per jaar tot uw beschikking. U kunt ons bereiken onder 0800 150 10 of stuur ons hier een terugbelverzoek.

This article was posted in Boilers and tagged , , . Both comments and trackbacks are closed.