U Bent Hier > Home > Blog > Verwarming / Heating > Winkelketen in Nood: Verwarming uitgevallen

Winkelketen in Nood: Verwarming uitgevallen

Recentelijk werden wij gecontacteerd door een grote winkelketen waar de verwarming uit was gevallen. De vakbond waar de werknemers aan aangesloten zijn, dreigde de winkel te sluiten, als er niet snel een oplossing zou komen om de winkel te verwarmen. En ook potentiële klanten zitten er natuurlijk niet op te wachten, een ijskoude winkel te betreden.

De directeur van de winkelketen reageerde snel en gaf ons de opdracht om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Onze buitendienst adviseur, David van de Wiele, rukte meteen uit op locatie om de situatie in kaart te brengen. Na de locatie te hebben bestudeerd adviseerde hij om 2 indirect gestookte ID 700 kachels in te zetten.

Het voordeel van deze units, is dat ze zowel krachtig, flexibel als ook energie-efficiënt zijn. Plus, ze kunnen makkelijk door een persoon worden verplaatst, mocht dit noodzakelijk zijn. De hoofdreden dat voor dit type verwarming is gekozen, is omdat in deze situatie de units direct op ventilatie schachten van de winkel konden worden aangesloten.

De kachels zelf hebben wij, om zo weinig mogelijk hinder bij de winkel te creëren, op de eerste verdieping van het parkeerdek geplaatst. Via de mobile luchttransportslangen wordt de warme lucht via de schachten direct de winkel ingeblazen.  De brandstoftanks zijn uit veiligheidsredenen op de begane grond geïnstalleerd.

Oplossingen verzorgen in tijd van nood is een aspect van onze dienstverlening waar wij ons al decennia in specialiseren. De belangrijkste factor in noodsituaties is natuurlijk reactietijd. Andrews Sykes is 24/7 bereikbaar in noodsituaties en wij leveren gegarandeerd binnen maximaal 4 uur na uw aanvraag.

This article was posted in Verwarming / Heating and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.